<meta http-equiv="refresh" content="0; URL=/?_fb_noscript=1" /> Beauty by Valentina Ionescu
Showcase Your Services
Explică ce oferă Beauty by Valentina Ionescu.
Trage pentru a rearanja
Consultanta Beauty Personalizata
Diagnostic de ten cu ajutorul Skin Analyzer-ului, plan de tratamente si produse pentru acasa exact pe nevoile tenului tau.
Tratamente faciale
Tenul este carte a noastra de vizita. Te astept in cabinet pentru a stabili impreuna planul de tratament si de ingrijire pentru acasa.
Personal beauty shopper
Fiecare dintre noi avem nevoie de indrumari atunci cand ne achizitionam produsele de ingrijire sau de machiaj. Nu mai este nevoie sa pierzi timpul cautand aceste informatii. Eu te pot ajuta!
Curs de machiaj autorizat
Specializare de 120 de ore in machiaj pentru incepatori si deja initiati, Diplome autorizate.
Machiaj profesional
In 17 ani am avut onoarea sa machiezpentru diferite evenimente cele mai importante personalitati din Romania si nu numai. Daca esti in cautarea unui make-up artist profesionist ai nimerit unde trebuie
Stilizare sprancene
Stilizarea sprancenelor inseamna mai mult decat pensat. Inseamna pensat, tuns, colorat sau vopsit.
Curs de Stilizare Sprancene
Nu esti sigura ca stii sa pensezi, sa tunzi, sa colorezi si mai ales sa vopsesti sprancenele? Te invit la un curs special de unde iti vei lua toata informatia si unde vei putea sa faci si practica.
Curs Automachiaj
Stii sa iti aplici fondul de ten pe fata pentru un machiaj usor dar ai vrea sa stii mai multe?! Nici o problema! Te astept la o consultatie si stabilim impreuna planul de urmat.
    Închide fereastra pop-up şi revino la pagina anterioară